Hoe wij brouwen

Krachtig en eigenzinnig, zonder compromissen.

Op fles gerijpt

Levenservaring en karakter is wat de jongens scheidt van de mannen. Dat geldt net zo goed voor ons bier; daarom laten wij ons bier na botteling minimaal zes weken rijpen op fles.

De beste ingrediënten

Wat je proeft in je glas hangt af van wat je erin doet; daarom stropen we stad en land af voor de beste hop, mout en gist.

ingredients_iconRow

Gelimiteerde oplage

We brouwen 1923 in beperkte hoeveelheden. Een nieuwe batch gaat pas in de verkoop als de smaak en kwaliteit bereikt is die we onszelf ten doel hebben gesteld.

Ambachtelijk gebrouwen in Moordrecht

We brouwen ons bier eigenhandig, met liefde en vakmanschap, in het hart van Moordrecht. Zodat we persoonlijk garant kunnen staan voor de kwaliteit en het karakter van ons bier.

Met hart voor de omgeving en onze wortels

Het klinkt misschien pietsje klef en opgeblazen, maar wij geloven gewoon dat het waar is: echt geluk en echt succes beginnen met mensen die samenwerken in lokale gemeenschappen.

Daarom werken wij zoveel mogelijk met leveranciers en afnemers dicht bij huis; mensen die net zoals wij gaan voor kwaliteit en staan achter hun product. En hoewel we heus wel stiekem dromen van wijdverbreid succes, blijven we trots en dankbaar voor de Moordrechtse gemeenschap waar we onze vriendschap, onze inspiratie, en – niet te vergeten – onze trouwste klanten en fans aan te danken hebben.