Hoe wij brouwen

Wij brouwen ons bier eigenhandig, met liefde, vakmanschap en geduld, in onze Brouwloods op het terrein van GOUDasfalt. We laten ons daarbij inspireren door de stad en haar geschiedenis, de polder en het water.

Het klinkt misschien pietsje klef en opgeblazen, maar wij geloven gewoon dat het waar is: echt geluk en echt succes beginnen met mensen die samenwerken in lokale gemeenschappen.

Daarom werken wij zoveel mogelijk met leveranciers en afnemers dicht bij huis; mensen die net zoals wij gaan voor kwaliteit en staan achter hun product.

We brouwen in beperkte hoeveelheden waar het bier de aandacht krijgt die het verdient. Pas als het bier aan onze smaak en kwaliteitseisen voldoet, gaat het in de verkoop.

Onze uittip: kom eens langs tijdens onze brouwdagen: het brouwproces is door de ramen van de brouwzaal voor bezoekers goed te volgen. En onze brouwers vinden het hartstikke leuk om uit te leggen waar ze mee bezig zijn. Kijk op Instagram of op onze Facebookpagina wanneer we brouwen.

Onze bieren zijn lokaal verkrijgbaar. Kom naar Gouda en kijk in ons winkeloverzicht waar je onze onovertroffen bieren kunt vinden.